Betonrenovatie

Wanneer het bewapeningsstaal in het beton gaat roesten/corroderen is de oorzaak vocht dat door het beton heen dringt. Als dit het geval is dan is er sprake van betonrot en dan kunt u er maar beter snel bij zijn. Na de betonreparatie is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat vocht niet meer het beton binnen kan dringen. Met een penetrerend beton impregneermiddel zorgen we ervoor dat het beton waterdicht is en vocht en gassen niet meer binnen kunnen dringen.

 

E. Bouman Onderhoud heeft ruim 30 jaar ervaring en expertise in het uitvoeren van betonreparaties, betonconservering en in het aanbrengen van kitvoegen en voegovergangen. Wij verzorgen wij al jaren het onderhoud voor voornamelijk onze zakelijke klanten, en daarnaast ook voor onze particuliere klanten. Tevens biedt Bouman voor haar opdrachtgevers een landelijke dekking waardoor wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn door heel Nederland en België.

 

Wij zijn aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL. Met ruim 2.600 aangesloten bedrijven in 5 marktsegmenten is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. 

 

Betonrenovatie voor:  VvE’s  I  Parkeergarages  I Civiele kunstwerken

  • Betonschades herstellen
  • Voegovergangen herstellen
  • Aanbrengen van beton- & epoxycoating en slijtlagen
  • Waterdichting

 

Vragen? 

Voor meer informatie of vragen kunt u ons mailen of het contactformulier gebruiken die te vinden is op onze contactpagina.